

# FINAL AGENDA

## Day 1st

**Doctor's Name** 

## · Hi-Tea . Meet & Greet

3:30 PM - 4:00PM

Duration

1st Session.			
Finerenone - A new Hope for cardio Renal outcome in patients with Type 2 Diabetes and CKD.	By Dr. Vivek Ruhela	4:00 PM - 4:08 PM	
2. Redefining Diabetes Treatment: Oral Semaglutide and its Impact on Cardio-Kidney Metabolic (CKM) Syndrome.	By Dr. Ravikant	4:08 PM - 4:16 PM	
3. Changing the disease trajectory in Worsening Heart failure :Lessons from VICTORIA.	By Dr. Amar Upadhyay	4:16 PM - 4:24PM	
4.Path Breaking Innovation in Diabetes therapy: Role of Degludec and IdegAsp.	By Sanjay Shah	4:24 PM - 4:32PM	
2nd	Session.	(8 minutes for Discussion)	
1. Gut Microbiome and Metabolic Syndrome	By Dr. S K Sinha	4:40 PM - 4:55PM	
2. Treatment of MASLD - What's New	By Dr. Jahangeer Basha	4:55 PM - 5:10PM	
3. Nutrition in MASLD / CLD	By Dr. Narendra Chaudhary	5:10 PM - 5:25PM	
4. Does Metabolic syndrome predispose to cancer.	By Dr. Pankaj Kumar Garg	5:25 PM - 5:40PM	
5. Non-Invasive assessment of liver fibrosis.	By Dr. Pankaj Dixit	5:40 PM - 5:55PM (10 minutes for Discussion)	

## **3rd Session (Metacad Presidential Oration)**

1. Management of Heart Failure In Diabetes.

By Dr. Sharat Chandra

6:05 PM - 06:35 PM



## **Doctor's Name**

### **Duration**

(10 minutes for Discussion)

## 4th Session.

By Dr. Sharat Chandra	6:35PM - 6:55PM
By Dr. Garima Kachhawa	6:55PM - 7:10PM
By Dr. A.S Gulati	7:10PM - 7:20PM (10 minutes for Discussion)
Session.	
By Dr. A.S. Gulati	7:30PM - 7:50 PM
By Dr. Amar Upadhyay	7:50PM - 8:05 PM
By Dr. Sharat Chandra	8:05PM - 8:15PM
	By Dr. Garima Kachhawa  By Dr. A.S Gulati  Session.  By Dr. A.S. Gulati  By Dr. Amar Upadhyay

# FINAL AGENDA



## **FINAL AGENDA**

## Day 2nd

• Topic

**Doctor's Name** 

**Duration** 

1st Session.

1. Diagnosing rheumatic care diseases: Tips for primary care physicians.

By Dr. N. Raja

9:00AM - 9:15 AM

2nd Session.

1. Initiation and titration of insulin on OPD basis in type II Diabets Mellitus.

2. Management of Type II Diabetes Mellitus with oral drugs.

3. What's new in Type I Diabetes Mellitus.

By Dr G. Shanmugasundar

09:15AM- 9:35AM

By Dr. Rajesh Khadgawat

09:35AM- 09:55AM

By Dr. Sethi

09:55AM- 10:15AM

(5 minutes for Discussion)

3rd Session.

1. Semaglutide - Game changer or hype.

2. Endoscopic management of obesity.

By Dr. G. Shanmugasundar

By Dr. Sri Kant Appasani

10:20AM - 10:35AM

10:35AM - 10:50AM

(5 minutes for Discussion)

4th Session.

1. Pre & Peri Operative management of Dysglycemia in surgical patients.

2. Pre & Peri Operative cardiac risk management in non-cardiac elective surgery.

By Dr. Anubhav Thukral

By Dr Ramakrishna

10:55AM - 11:15AM

11:15AM- 11:35AM

(5 minutes for Discussion)



# FINAL AGENDA

**Doctor's Name** 

**Duration** 

## 5th Session.

1. "Doctors..... heal thyself"

By Dr. Vineet Kumar Gupta

11:40AM - 11:55AM

## 6th Session.

1. Evaluation of of Dyspnea.

By Dr. Ramakrishna.

11:55AM - 12:15PM

2. Interpretation of PFT (Pulmonary function tests)

By Dr. Jagdish Rawat

12:15PM - 12:25PM

(5 minutes for Discussion)

## 7th Session.

1.Insulin management in ESRD patients on hemodialysis.

By Dr. Anubhav Thukral

12:30PM - 12:45PM

2. Nutrition in Chronic kidney disease (CKD).

By Dr. Prateek Tripathi

12:45 PM- 12:55 PM

(5 minutes for Discussion)

## **VALEDICTORY & PRIZE DISTRIBUTION**